Marcellinho

Marcellinho

Blognotes

Ik kreeg een gratis weblog bij mijn website ruimte.
Als oudere jongere een weblog beginnen, da's wel een uitdaging. Maar er is genoeg om over te schrijven, want de wereld staat nooit stil (en ik ook niet trouwens...) en daarnaast hoop ik dat er ergens in die wereld iemand is mijn verhalen dusdanig interessant vindt dat ik het niet helemaal voor niks doe. Want ik mag het wel leuk vinden om hier wat te schrijven zo nu en dan, een beetje interactie is zeer welkom, en helpt mij weer vooruit, want ook bloggen kun je volgens mij leren....misschien wordt het ooit nog eens wat. En die interactie kan via de commentaren in dit blog, via mijn website, email en via twitter. Leuk om nog eens van je te horen !
Marcellinho.


With my webspace came a free webblog.
Starting a blog as an elderly youngster, that's quite a challenge. But there's plenty to write about, because the world never stands still (and neither do I ....) so I hope that somewhere in that world, there is someone that thinks my stories are worth reading, so I'm not doing this for nothing.
I do like to write here occasionally, but some interaction is very welcome, and helps me to move forward, I think blogging is something you actually can learn.... someday it might even be worthwile reading for more than just my friends and family.
You can interact via the comments in this blog, through my website, email or via twitter. Nice to hear from you again!

Marcellinho.

Voornemens en foto's maken

MarcellinhoPosted by Marcellinho Wed, January 02, 2013 21:26:49

We zijn net het nieuwe jaar begonnen, en 2013 belooft weer een jaar te worden met allerlei goede wensen, geluk, gezondheid en allerlei andere voorspoed. Volgend jaar om deze tijd zullen we het weten of het ook echt geworden is wat we ervan gehoopt hadden.

Politiek gezien wordt het in ieder geval weer helemaal niks. Tenminste, als ik alles moet geloven wat ons nog allemaal te wachten staat zou het nog wel eens zwaar kunnen tegenvallen met die voorspoed die we elkaar allemaal toewensen aan het begin van het nieuwe jaar. Ik zie de eerste wenkbrauwen al gefronst worden geloof ik... smiley Altijd de positieve kant zien hoor ik al weer iemand roepen....Oh ja, 't kan natuurlijk alleen maar beter worden..... smiley Zoals gezegd, we zullen het volgend jaar om deze tijd zien.... Wat mij betreft mag het zo weer nieuwjaar worden....even stiekum vooruitkijken wat ik dan ga wensen, mede gebaseerd op de ervaringen van het dan afgelopen jaar....ik wens altijd iedereen datgeen toe wat ze mij ook toewensen, en meer van dat....en als ik dat zeg krijg ik inderdaad altijd de beste wensen toegewenst...soms moet je zelf het heft in handen nemen, heet dat in goed Nederlands....maar ja, mag je er van uitgaan dat iedereen ook meent wat 'ie zegt? Of weten ze gewoon dat ik hen altijd hetzelfde in het kwadraat toewens van wat ze mij toe willen schuiven ?

Ik realiseer mezelf dat ik weer slechts 1 goed voornemen heb gemaakt dit jaar, nl dat ik geen goede voornemens maak..... da's ook al jaren het zelfde. Waarom zou ik op 1 januari beginnen met 10 kilo afvallen als ik daar ook in juni mee kan beginnen? Of waarom moet ik nou met al die mensen opeens op 1 januari een abonnement gaan nemen bij de sportschool? Dat kan toch ook als het mooie weer begint te komen? Dan kan ik nog buiten sporten ook, ik weet zeker dat me dat nog beter zou bevallensmiley Wat ik eigenlijk wel zou moeten doen is op mijn fiets naar mijn werk gaan. Misschien moet ik daar binnenkort eens mee beginnen, ik deed dat tot voor kort altijd, door weer en wind 11 km enkele reis op de fiets naar kantoor (en 's avonds weer terug natuurlijk...) Helemaal niet zo gek eigenlijk als ik daar zo nog eens aan terugdenk, wellicht binnenkort maar weer eens proberen...

Verder ga ik binnenkort weer eens starten met een fotocursus. Daar heb ik wel heel veel zin in. Ik ben nog maar een hobbyfotograafje dat zo af en toe eens een plaatje schiet en er nog lol in heeft om ook anderen te laten zien wat 'ie allemaal fotografeert, dus zo af en toe gooi ik nog eens een paar plaatjes op mijn website, zie de link daarheen bovenaan dit blog,.. 't Zou leuk zijn als dit nog wat inspiratie oplevert voor anderen om ook wat mee te doen.... Wie weet, daar ben ik wel benieuwd naar.....!

Wellicht tot binnenkort !

Marcellinho

  • Comments(1)//weblog.marcellinho.nl/#post27